Nalog možete da obrišete na svom profilu.
- Prijavite se i otvorite svoj profil.
- U odeljku Brisanje naloga pratite korake za potvrdu.
Brisanje naloga je trajno i ne može da se poništi. Želite prvo kopiju svojih podataka? Na istoj stranici izaberite Pošaljite mi podatke i poslaćemo vam kopiju imejlom.