Korisnički račun možete izbrisati na svom profilu.
- Prijavite se i otvorite svoj profil.
- U odjeljku Brisanje korisničkog računa slijedite korake za potvrdu.
Brisanje korisničkog računa trajno je i ne može se poništiti. Želite li najprije kopiju svojih podataka? Na istoj stranici odaberite Pošaljite mi podatke i poslat ćemo vam kopiju e-poštom.