Към съдържанието
Профил

Как да изтриете профила си

Обновено на 29 септември 2026 г. · 1 мин. за четене

Можете да изтриете профила си от страницата на профила.

  1. Влезте и отворете профила си.
  2. В раздела Изтриване на профила следвайте стъпките за потвърждение.

Изтриването на профила е окончателно и не може да бъде отменено. Искате първо копие на данните си? Изберете Изпратете ми данните на същата страница и ще ви изпратим копие по имейл.