Mund ta fshini llogarinë nga profili juaj.
- Hyni dhe hapni profilin tuaj.
- Te Fshirja e llogarisë, ndiqni hapat për ta konfirmuar.
Fshirja e llogarisë është e përhershme dhe nuk mund të kthehet mbrapsht. Doni më parë një kopje të të dhënave tuaja? Zgjidhni Më dërgoni të dhënat në të njëjtën faqe dhe do t’ju dërgojmë një kopje me email.