Račun lahko izbrišete v svojem profilu.
- Prijavite se in odprite svoj profil.
- V razdelku Izbris računa sledite korakom za potrditev.
Izbris računa je trajen in ga ni mogoče razveljaviti. Bi radi najprej prejeli kopijo svojih podatkov? Na isti strani izberite Pošljite mi moje podatke in kopijo vam bomo poslali po e-pošti.