Konto saad kustutada oma profiilis.
- Logi sisse ja ava oma profiil.
- Jaotises Konto kustutamine järgi kinnitamiseks juhiseid.
Konto kustutamine on lõplik ja seda ei saa tagasi võtta. Soovid enne oma andmetest koopiat? Vali samal lehel Saada mulle minu andmed ja me saadame sulle koopia e-kirjaga.