Kontu varat dzēst savā profilā.
- Pierakstieties un atveriet savu profilu.
- Sadaļā Konta dzēšana izpildiet norādījumus, lai apstiprinātu dzēšanu.
Konta dzēšana ir neatgriezeniska, un to nevar atsaukt. Vēlaties vispirms saņemt savu datu kopiju? Tajā pašā lapā izvēlieties Nosūtīt manus datus, un mēs nosūtīsim jums kopiju pa e-pastu.