Účet môžete odstrániť vo svojom profile.
- Prihláste sa a otvorte svoj profil.
- V časti Odstrániť účet postupujte podľa pokynov a odstránenie potvrďte.
Odstránenie účtu je trvalé a nedá sa vrátiť späť. Chcete si najprv uložiť kópiu svojich údajov? Na tej istej stránke vyberte Poslať údaje e-mailom a kópiu vám pošleme e-mailom.