Сметката можете да ја избришете од вашиот профил.
- Најавете се и отворете го вашиот профил.
- Под Бришење на сметката следете ги чекорите за потврда.
Бришењето на сметката е трајно и не може да се поништи. Сакате прво копија од вашите податоци? Изберете Пратете ми ги податоците на истата страница и ќе ви испратиме копија по е-пошта.